dilluns, 19 de març del 2012

BREVET 200 GRANOLLERS

El sopar que vaig fer a l'arribar a casa.
Moment relax a St. Hilari Sacalm.
La Cartulina

Brevet per fer 200 kms. Les diferències entre les brevets i les marxes és que no hi ha temps, ni avituallaments, ni señals que marquen els recorreguts, etc….només hi ha un paper groc on et marquen els pobles que has de passar i en algun d’ells has de segellar la casella corresponent. La cartulina no és casolana ni molt menys, eh? Es la cartulina oficial d’una organització francesa de Brevets, és a dir, que un cop acabada la ruta l’envien a França i te la retornen al cap d’uns mesos totalment homologada. També et donen un mapa que és una fotocopia d’una fotocòpia que la vegada és fotocòpia d’un altre fotocòpia i es clar.............ens vam perdre.

També cal recalcar la diferència entre una Brevet i una sortida de la colla: la cartulina.

Bé, a partir d’aquí comencem a redactar el que vam fer ahir. Es podia sortir entre 7 i 8 així que tots vam sortir a les 7 excepte un que com que era un crack ens va pillar al km. 62. A la sortida, el que semblava ser un voluntari de la organització va ser el nostre mal de cap del día: un paio en Mountainbike que va fer la ruta sencera arribant només 1 hora i 45 minuts després de nosaltres. De fet al km. 62 ( 1er control ) vam esperar 40 minuts a 4 companys que van punxar a Cardedeu i això va fer que ens enganxés. Llavors el vam adelantar però al parar el fer el bocata ell no va parar i no va ser fins a prop d’Angles que el vam poder adelantar del tot. Quin mèrit va tenir de fer 205 kms. amb una BTT de les més senzilles.

En fi, que després del control a Bilovir, el mapa-fotocopia no deia molt bé per on s’havia d’anar així que vam fer una volta de 5 o 6 kms. per tornar a enllaçar amb el recorregut per carreteres secundàries ( Bonmatí, St. Martí de Llémena, St. Esteve de Llémena) fins arribar a Les Planes d’Hostoles, on a punt d’arribar van punxar dos companys més.

Després de enfonsar moralment al cambrer amb els putus bocates i de veure que el noi de la BTT només es va prendre un Trinaranjus i va seguir la ruta, nosaltres vam sortir al cap d’una estona per seguir la ruta baixant fins a Angles per agafar la carretera que passa per Osor i arriba a St. Hilari Sacalm: 24 kms. de pujadeta sense grans percentatges però que ens va deixar molt satisfets. A St. Hilari, segell, coca-cola i descens cap Arbúcies i Breda. D’aqui a Granollers ventolada en contra on vam haver de treballar de valent per arribar a Granollers a les 16.45. Dutxa, birra i cap a casa !